Allround Opleiding Module Acryl incl. starterskit

434,00 excl. BTW

Categorie:

NEEM JE TOEKOMST IN HANDEN: WORDT NAGELSTYLISTE!


Heb je altijd al gedroomd van een toekomst als nagelstyliste? Is jouw grote wens je eigen nagelsalon openen en klanten gelukkig maken? Dan moet je geen moment langer wachten.  Maak van je passie je beroep!

WAT LEER JE TIJDENS DE OPLEIDING NAGELSTYLISTE?


De basisopleiding bestaat uit een boeiende reeks lessen op verschillende dagen en is bedoeld voor elke beginnende nagelstyliste. Aan het einde van de cursus kan je kunstnagels plaatsen als een echte professional.

De theorielessen van Nail Knowledge kan je op eigen tempo, thuis doorlopen en essentiële kennis aanleren zodat je veilig en integer kunt werken en die de focus legt op de structuur van de natuurlijke nagel en veel voorkomende nagelaandoeningen.

Je start meteen met een intensieve, praktische training voor kunstnagels waarin we je de kneepjes van het vak leren. Dit begint met een basis manicure, onmisbaar in elke nagelsalon en breiden de technieken per les verder uit.

Verlenging met tips en sjablonen komen beide aan bod en je leert hoe je een prachtige French Manicure en een perfecte Colour Gel aanbrengt en het leren werken met een frees.

Kortom: we zetten je op weg om je toekomstdroom waar te maken!

DE OPLEIDING PRAKTISCH


De lessen worden gegeven in ons volledig uitgeruste opleidingscentrum. Je krijgt les van een professionele nagelstyliste die al je vragen kan beantwoorden.

Je zit samen met andere cursisten in kleine groepjes zodat de sfeer ook echt gezellig blijft en je veel individuele begeleiding krijgt.

Bij de start bieden we jou een basispakket met producten en een lamp.
Dit zorgvuldig samengesteld pakket bevat alles om je te laten starten als professioneel nagelstyliste.

HET DIPLOMA


Na het goed doorlopen van de opleiding ontvang je een certificaat van deelname.

Tot binnenkort!