BO.NAIL Acrylic Start Up Kit

72,50 excl. BTW

Merk BO Nail
Artikelnummer 1212091017
  • Optimale hechting
  • Uitstekende slijtvastigheid en duurzaamheid
  • Combineert sterkte en duurzaamheid
  • Hoogste kwaliteit en kleurconsistentie
  • Superieure controle en vakkundige verwerkbaarheid
  • Geen lifting en luchtbellen
  • Niet vergelend
  • Gemakkelijk aan te brengen – geschikt voor natuurlijke nagel overlays, nabehandelingen en verlening op tip of sjablonen
  • Perfecte oplossing voor klanten met dunne natuurlijke nagels of als een beschermend laagje
  • Bevat GEEN MMA: Monomer op basis van Ethyl Methacrylaat
Inhoud

25gr, 100gr

Product omschrijving

De BO. Acrylic Powders bestaan uit medium tot snel uithardende homopolymeren.
Dit betekent de perfecte balans tussen gedeeltelijk en volledige uitharding, zodat u genoeg tijd heeft om de perfecte smile-line te creëren, en ook genoeg tijd heeft om uw c-curve te perfectioneren.

De BO. Acrylic Powders bieden superieure controle en verwerkbaarheid. Het product loopt niet in de nagelriemen en biedt een gecontroleerde applicatie. De BO. Acrylic Powders bieden stevigheid en duurzaamheid in combinatie met de BO. Acrylic Liquid.
Ze bieden maximale flexibiliteit zonder lifting, barsten of luchtbellen. De BO. Acrylic Powders zijn verkrijgbaar in 8 kleuren;

4 essentiële basiskleuren (Clear, Soft White, Bright White en Translucent Pink)

4 nagelbedverlengingskleuren (Cover Pink, Cover Peach, Cover Nude, Cover Rose).

Deze poeders zijn van de hoogste kwaliteit en kleurconsistentie, zodat de kleuren aan het begin van de service net zo mooi zijn als bij de volgende service.

Gebruik

Vóór gebruik!

Het is zeer belangrijk om de Arabische gom die de haren van uw penseel beschermt, te verwijderen voor gebruik. Breek de verzegeling van de haartjes tussen een celstofdepper en stof de haartjes af op het celstofdepper tot alle gom verwijderd is.

Voordat u begint met het aanbrengen, verwijdert u alle luchtbellen door het penseel helemaal tot op de bodem van een dappendish te dompelen. Veeg het penseel af aan de zijkant van de dappendish om de juiste hoeveelheid vloeistof in uw penseel te hebben.

Combineer BO. Acrylic Powders met de BO. Acrylic Liquid om mooie sterke nagels te creëren. De aanbreng tijd kan variëren naargelang de weersomstandigheden. Extreem warm weer kan het product sneller doen uitharden of extreem koud weer kan het product langzamer doen uitharden. Aanbevolen mengverhouding: 1½ deel vloeistof en 1 deel poeder. Het kan nodig zijn om de verhouding monomer-polymer enigszins aan te passen aan de weersomstandigheden, maar dit zal geen invloed hebben op de sterkte of duurzaamheid.

Stap 1: Volg de stappen voor de voorbereiding van de natuurlijke nagel. Was de handen en ontsmet met de BO. HygiSpray.

Stap2: Breng een dun laagje BO. Air Bond of BO. Acid Free Primer aan op de natuurlijke nagels en laat het ongeveer 30 seconden aan de lucht drogen. Het product zal lichtjes kleverig blijven.

Stap 3: Plaats het eerste bolletje op de vrije rand. Gebruik de punt van je penseel en breng zachtjes (druk) de zijkanten van het bolletje naar elke kant van de vrije rand. Houdt het penseel half nat om het product werkbaar te houden. Vervaag/blend het product zachtjes op de natuurlijke nagel.

Stap 4: Plaats een tweede bolletje op het midden van de natuurlijke nagelplaat. Leidt het product van links naar rechts (linker en rechter laterale zijwallen van de natuurlijke nagel). Vervaag/blend het product richting de nagelriem. Stop de zijranden van de nagel goed in met het acryl en vorm een dunne schone rand, zonder de huid aan te raken. Het resterende acryl dien je zachtjes over de vrije rand uit te strijken.

Stap 5: Breng een derde bolletje aan bij de nagelriem. Laat een millimeter ruimte vrij rondom de nagelriem. De omliggende huid nooit met acryl aanraken! Een dunne laag bij de nagelriem zorgt voor een natuurlijke, goed uitziende en duurzame nagelverlenging. Luchtrandjes worden voorkomen door het goed aandrukken van de acryl en een geleidelijke dunne overgang naar de natuurlijke nagel bij de nagelriem.

Stap 6: Volg de vijltechniek stappen om de nagels in vorm te vijlen indien nodig.

Stap 7: Volg de stappen voor het aanbrengen van BO. Soakable No Wipe Top Gel.

 

Combineer BO. Acrylic Powders met de BO. Acrylic Liquid om prachtige sterke nagels te creëren.
De aanbrengtijd kan variëren naargelang de weersomstandigheden.
Extreem warm weer kan het product sneller doen uitharden, of extreem koud weer kan het product langzamer doen uitharden. Aanbevolen mengverhouding: 1 deel vloeistof en 1 deel poeder. Het kan nodig zijn om de verhouding monomer-polymer enigszins aan te passen aan de weersomstandigheden, maar dit zal geen invloed hebben op de sterkte of duurzaamheid van de nagel dankzij de plasticizers.

Inhoud pakket

Acrylic Liquid 50ml
3 x Acrylic Powders 25gr
Air Bond 7ml
Top Gel 7ml
HygiSpray 100ml
Natural Nail Sanitizer 100ml
Cuticle Prep 7ml
Cuticle Oil 7ml
Brush on Nail Glue 5gr
Salon Success Tips 100st
Salon Success Forms 20st
Vijlen 150 & 180
2 x Buffer
Dappendish
Acrylic Sculpting
Brush #8
Tipknipper
Manicure Brush
Pipet
Nail Wipes 30st
Woodstick groot
Acetone 100ml