Gelish Mini Basix Kit

52,50 excl. BTW

Merk Gelish
Hoeveelheid 2 x 60ml, 4 x 9ml
Artikelnummer 1221755

Gelish Mini Basix Kit is een handige voordeelverpakking met daarin alle basisproducten voor een Gelish behandeling. Ook zit er een klein vijltje, bokkenpootje, etc. in.

 

Gebruik

pH Bond
Na het verwijderen van de glans van de nagel breng je 1 laag pH Bond aan op de natuurlijke nagel. pH Bond trekt direct in de nagel. Zorg ervoor dat je de nagel na het aanbrengen niet meer aanraakt. Dit maakt de nagels weer vet

Foundation

  1. Breng een zeer, zeer dunne laag aan op de nagelplaat. Breng aan met druk op het penseel, zodat Gelish Foundation zich goed aan de nagelplaat kan hechten. Strijk lichtjes na om te egaliseren. Het is niet de bedoeling dat de Foundation nog glanst.
  2. Uitharden: 5 seconden onder de Gelish 18G Comfort Cure Light of 1 minuut onder een traditionele UV lamp.
  3. Nastrijken met een schoon gelpenseel om de plaklaag te verwijderen. Let op! Niet met Cleanse verwijderen.


Top It Off

  1. Breng een dunne laag aan van nagelriem tot vrije rand en verzegel de top.
  2. Voor Gelish Hard Gel en PolyGel breng aan op een nagel die als laatste met 180 grit is gevijld. Voor Gelish Soak off Gepolish direct na de 2e kleur laag aanbrengen.
  3. Uitharden: 30 seconden onder de Gelish 18G Comfort Cure LED light of 23 minuten onder de UV Lamp (36 watt).
  4. Verwijder de plaklaag met de Nail Surface Cleanse en Wipe It Off.


Nourish
Aan het einde van een manicure, pedicure of kunstnagelbehandeling breng je Gelish Nourish aan rondom de nagel om deze te verzorgen en hydrateren van de nagelriemen.
Thuisgebruik voor de klant: voor het onderhoud van hun nagels 2 x keer daags inmasseren.

Inhoud pakket

pH Bond
Gelish pH Bond onttrekt vocht en overtollige oliën uit het oppervlakte van de natuurlijke nagel en zorgt voor een goede pH-balans. Dit is noodzakelijk voor de behandeling van elke kunstnagelmethode.

Foundation
Gelish Foundation wordt gebruikt als basis gel en zorgt voor perfecte hechting tussen de natuurlijke nagel en Gelish Soak off Gepolish, Gelish Hard Gel, Structure Gel of Gelish PolyGel.

Top It Off
Gelish Top it Off is een afweekbare Gel Sealer met hoogglans finish die gebruikt kan worden over Gelish Soak off Gepolish, Gelish Hard Gel en Gelish PolyGel.

Nourish
Gelish Nourish is een hoogwaardige olie welke de nagelriemen en omliggende huid hydrateert en voedt, waardoor dit de perfecte nagelriembehandeling is.

Artificial Nail Remover
Gelish Artificial Nail Remover is een vloeistof waarmee je snel en gemakkelijk Gelish Gel Polish en acrylnagels kunt verwijderen. De vloeistof is verzorgend en bevat geen schadelijke stoffen, waardoor de natuurlijke nagel en de huid eromheen niet worden uitdroogd.

Nail Surface Cleanse
Gelish Nail Surface Cleanse is een vloeistof die gebruikt wordt om de plaklaag te verwijderen na gel-behandelingen en om het nageloppervlak te reinigen. Het product is vrij van schadelijke stoffen,  waardoor de natuurlijke nagel en de huid eromheen niet worden uitgedroogd.