Over ons

Wil je zelf ook professioneel nagestyliste worden? Dan wil je natuurlijk alles weten over het verzorgen en stylen van nagels maar ook hoe je moet omgaan met klanten, hoe je een succesvol salon uitbouwt…

Dé Nederlandse Groothandel met Hollywood & Pronails & Orly & Gelish & Nail Creation & BC systems

Met meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van nagelverzorging, styling en nailart, is Kim Colier meermaals onderscheiden all-round nagelstyliste en verzorgt zij in Maastricht de befaamde en erkende Pronails vakopleidingen en distribiteur van Pronails, Gelish, Orly, Nail Creation, Hollywood Nails en BC systems

In het kort

Bespaar geld en tijd door nog vlotter te leren werken met een van onze perfectie
trainingen. 123nagels begeleidt je om o.a. de perfecte vijltechniek, freestechniek, opbouw, etc onder de knie te krijgen waardoor je waardevolle tijd kan besparen. Of ontdek een slimme manier om acryl/gel/polygelnagels/biab  te plaatsen, natuurlijker dan ooit tevoren. In deze workshops leren we je alles om efficiënter kunstnagels te plaatsen. Dit werkt echt!

123nagels is een groothandel, daarom zijn alle prijzen op deze website vermeld exclusief BTW. Aan het einde van het bestelproces wordt de BTW toegevoegd aan uw bestelling.

Regelmatig brengen we bepaalde artikelen extra onder de aandacht. Omdat er een promotie is, omdat ze nieuw zijn, of gewoon omdat het super artikelen zijn die echt de moeite waard zijn om gewoon even te bekijken. Kun je een bepaald product niet terugvinden, neem dan even contact met ons op. Ook al hebben we het niet standaard in ons assortiment, kan het meestal wel geleverd worden.

Ons team

Particulieren kunnen bij ons terecht voor verzorgingsproducten en een heel scala aan professionele nagelproducten en toebehoren etc. In onze nagelsalon kun je terecht voor alle benodigde professionele producten, maar je kunt ook online bestellen in onze grote webwinkel van www123nagels.nl.

Interesse om partner te worden?

Neem contact op met vragen over producten en leveringen. Wij bieden een volledig assortiment producten aan voor de nagelsalon/winkel. 

Scroll naar boven