ProNails Master Clear UV/LED 3in1 Gel

49,21 excl. BTW

Merk ProNails
Kleur Clear
Dekking Transparant
Hoeveelheid 14ml

Het kan zeer dun worden aangebracht om ultramoderne nagels te creëren en is geschikt voor verlenging op vormen op elk type nagel.

  • Transparant
  • Zeer sterke vasthechting aan de nagel
  • Onberispelijke glans na uitharding
  • Tijdbesparing tot 30 minuten per klant

Beschrijving

De ProNails Master Clear gel is een 3-in-1 LED-/UV-gel met lage viscositeit en wordt in een flesje geleverd! Deze ongelooflijk sterke 3-in-1 bouwgel zorgt voor een zeer sterke hechting op de natuurlijke nagel en geeft een onberispelijke glans na uitharding. Het kan zeer dun worden aangebracht om ultramoderne nagels te creëren en is geschikt voor verlenging op vormen op elk type nagel. Er kan tot 30 minuten tijd bespaard worden dankzij de ProNails Master zonder dat er na uitharding gevijld moet worden. Deze gel is uiterst zelflevelend en geschikt voor ervaren nagelstylisten. Het wordt met het penseel dat in de fles zit op vier vingers aangebracht en hardt binnen 30 sec. in de Smart Light en binnen 60 sec. in THE LIGHT uit zonder dat er gevijld moet worden.

Scroll naar boven

Wacht even...

BTW nummer VEREIST BIJ PRONAILS

Bij het afrekenen kun je deze invoeren. Helaas zullen/kunnen we niet ProNails producten verzenden zonder het BTW nummer.