ProNails Sjablonen Natural Nail Forms

24,34 excl. BTW

Merk ProNails
Hoeveelheid 500/pcs
Artikelnummer 28822

Ontdek ons nieuwe ontwerp voor snelle en makkelijke nagelverlengingen! Gemaakt van hoogwaardig aluminium papier, is pinchen niet langer nodig. Onze unieke vlindervorm, met ruimte voor perfecte zijdelingse aansluiting, maakt het aanbrengen een fluitje van een cent.

De zelfklevende vleugels bieden uitstekende stevigheid, waardoor dit sjabloon geschikt is voor elke nagelvorm en lengte, ongeacht het natuurlijke nageltype. De opvallende fuchsia knipmarkeringen wijzen precies aan waar je het sjabloon moet knippen, voor een nauwkeurige aanpassing aan de natuurlijke nagel.

Met zwarte markeringslijnen wordt het moeiteloos om de perfecte nagelvorm te creëren, of je nu kiest voor ovaal of recht. Nummermarkeringen zorgen voor een gelijke lengte van alle nagels, waardoor een uniforme look gegarandeerd is.

En voor extra gebruiksgemak hebben we een praktische scheurlijn tussen elk sjabloon op de rol toegevoegd, zodat je snel en netjes een stuk kunt afscheuren. Maak nagelverlengingen simpel, sterk en stijlvol met onze geavanceerde sjablonen!

Wat is het?

  • Sterk papiermateriaal in een afgeronde vorm past zich aan als de beste vorm voor het grotere nagelbed.
  • Ideaal product voor mensen die op hun nagels bijten.

Hoe te gebruiken

 

  • Zorg voor een goede overgang tussen de natuurlijke nagel en de nagelsjabloon.
  • Laat het eruit zien als een verlenging van het nagelbed
  • Trek rechte en parallelle lijnen aan de zijkant van de nagel
  • Maak dit niet te smal en plak de tip niet aan de zijkanten van de nagel.
  • Breng de gel niet te dun aan op beide zijden van de nagel.

 

Scroll naar boven

Wacht even...

BTW nummer VEREIST BIJ PRONAILS

Bij het afrekenen kun je deze invoeren. Helaas zullen/kunnen we niet ProNails producten verzenden zonder het BTW nummer.