-50%

ProNails Real Dried Flowers 12 Colors

4,75 excl. BTW

Merk ProNails
Kleur blauw/groen/rood/roze/oranje/turqoise/geel/paars/wit
Artikelnummers 29452
Hoeveelheid 12 kleuren

De fleurigste zomernagels maak je met echte bloemen! Dit doosje bevat echt gedroogde bloemetjes in maar liefst 12 verschillende kleuren. Ze zijn eenvoudig om aan te brengen en je kan ze als volledige bloem op de nagel aanbrengen, of je kan ze in kleine stukjes knippen en de verschillende kleuren combineren

  • Echte gedroogde bloemetjes
  • 12 kleuren
  • Makkelijk aan te brengen

 

Gebruik

1. Kies en knip de bloemen naar wens, voordat je ze op de nagel aanbrengt.
2. Wees voorzichtig, de gedroogde bloemetjes zijn redelijk delicaat en kunnen scheuren.
3. Breng de gedroogde bloemetjes steeds aan op een nog niet uitgeharde laag gel, die je nadien pas uithardt. Best breng je ze aan tussen 2 lagen bouwgel, en niet onmiddellijk op de basisgel, voor een mooi egaal resultaat.
4. Als je de bloemen liever bovenop de bouwgel of bovenop de kleur wil aanbrengen, moet je ze wel beschermen met een iets dikkere laag gloss voor een mooi egaal resultaat. Je kan hiervoor de Master Clear of de Gloss Finishing Shine gebruiken.

SUPER TIP!

Na het aanbrengen van je bloemetje, kan je de bloem mooi aandrukken met een klein stukje vershoudfolie. Dit stukje vershoudfolie mag je mee laten uitharden in de lamp. Na het uitharden verwijder je het stuk vershoudfolie terug. Dit zorgt ervoor dat de bloem mooi de ronding van de nagel aanneemt, wat zorgt voor een egaler nageloppervlak na aanbrengen van de gloss.

 

 

Wacht even...

BTW nummer VEREIST BIJ PRONAILS

Bij het afrekenen kun je deze invoeren. Helaas zullen/kunnen we niet ProNails producten verzenden zonder het BTW nummer.