BO.NAIL AcryGel Application Tool (brush & spatula)

10,33 excl. BTW

Merk BO Nail
Hoeveelheid 1st
Artikelnummer: 1712012001
  • Hoogwaardige synthetische AcryGel applicatiepenseel
  • Penseel & spatel in één
  • Ovaal penseel voor precieze applicatie van de nagelriemen
  • Volledige controle bij het aanbrengen
  • Beschermdoppen voor penseel en spatel
  • Spatel voor het afsnijden van de BO. AcryGel

Product omschrijving

Deze twee-in-een BO. AcryGel Application Tool wordt geleverd met een handige spatel en een synthetische ovale AcrylGel Application Brush. Met de applicatie penseel heeft u volledige controle over uw BO. AcrylGel applicatie.

Beide uiteinden zijn voorzien van een dop. Dit is ideaal om de haren van uw acrygel penseel en ook de spatel te beschermen tijdens opslag.

Gebruik

Voor gebruik:

Het is heel belangrijk om de Arabische gom die de haren van uw penseel beschermt voor gebruik te verwijderen. Breek de verzegeling van de haren tussen een nageldoekje en stof de haren af op het nageldoekje tot alle gom verwijderd is.

Voordat u begint met het aanbrengen, verwijdert u alle luchtbellen door het penseel helemaal tot op de bodem van een dappendish te dompelen. Veeg het penseel af aan de zijkant van de dappendish om de juiste hoeveelheid BO. AcryGel Liquid Watermelon in uw penseel te hebben.

Stap 1: Gebruik de Spatel om precies de juiste hoeveelheid AcryGel uit de tube af te snijden.

Stap 2: Steek het applicatiepenseel in een dappendish met BO. AcryGel Liquid Watermelon. Laat de overtollige AcrylGel vloeistof uit het penseel lopen. Het penseel moet vochtig zijn en dus niet nat als je begint met het modelleren van de nagel.

Scroll naar boven