BO.NAIL AcryGel Liquid Watermelon

4,95 excl. BTW

Merk BO Nail
Geur Watermeloen
Hoeveelheid 100ml
Artikelnummer: 1212061005
  • Perfecte controle
  • Zorgt voor een soepele applicatie, waardoor u minder hoeft te vijlen
  • Geen residu op de applicatieborstel
  • Frisse watermeloengeur
  • Perfect voor het reinigen van uw applicatiepenseel

Product omschrijving

AcryGel Liquid Watermelon wordt gebruikt in combinatie met de BO. AcryGel Application Tool en geeft perfecte controle over de BO. AcryGel applicatie.
Met de BO. AcryGel Liquid Watermelon is uw applicatie penseel vochtig en stelt u deze in staat om uw nagel perfect te styleren zonder dat de AcryGel in het applicatie penseel blijft plakken. Dit geeft je een mooi, glad oppervlak en vermindert de hoeveelheid vijlwerk die nodig is.
De BO. AcryGel Liquid Watermelon moet in combinatie met de AcryGel gebruikt worden.

Gebruik

Stap 1: begin met een mini manicure. Zorg dat de nagels in vorm worden gevijld, de nagelriemen terug worden geduwd en de nagelplaat wordt ontvet met de BO. Nail Sanitizer
Stap 2: Breng een dun laagje BO. Air Bond aan op de natuurlijke nagel. Niet op de tip als deze word gebruikt.
Stap 3: Bepaal de grootte van het bolletje BO. AcryGel. Duw zachtje op de tube en snij een bolletje af met de achterkant van de spatula
Stap 4: Plaats het bolletje op de natuurlijke nagel. Dip het penseel in een dappendish waarin je de AcryGel Liquid hebt gedaan. Zorg dat het penseel vochtig is en ga hiermee aan de slag. Verdeel het product over de gehele nagel.
Stap 5: Hardt het product uit in een LED (30-60sec) of UV lamp (120sec).
Stap 6: Verwijder de plaklaag met de BO. UV cleaner.
Stap 7: Vijl de nagel in vorm en werk hem netjes af. Buffer de nagel mooi glad zodat je hem af kan lakken met een gelpolish of alleen een topcoat.